Foredrag / workshops
Slår dit tarmsystem knuder. D 30 maj 2016 kl 19.00 - 21.00 En spændende aften med foredrag og healing. Vil du vide mere om hvorfor dit tarmsystem slår knuder og hvilke følelser der ligger bag. Udover spændende viden får du Intuitiv healing der støtter dig i den proces du er i. Vil du vide mere er du velkommen til at gå ind på facebook gr Huset for METAsundhed.
Månedens råd

Der er to ting jeg for tiden har focus på.
Det ene er min vejrtrækning og åndedræt og hvilken betydning det har for min følelsesmæssige, psykiske og fysiske tilstand.
Jeg bruger Inner Balance og Heartmath til at få et bedre åndedræt.

Så er der mit immunforsvar som skal forbedres.
For at det skal forbedres skal mit tarmsystem forbedres. Her er jeg begyndt med at lave skønne drikke af Vand kefir. Det er en sund indvirkning på tarmsystemet.
Derudover er det vigtigt med en god base i kroppen. Her er natron et hit bare sørg for det er økologisk.

Til sidst er er den uundværlige kokosolie. både til maden, kroppen og tandbørstningen.

Er MetaMedicin noget nyt alternativt medicin?

Kære Pia-Gerd

Det lyder interessant det der MetaMedicin.

Er det noget, jeg kan tage så jeg bliver rask????

Hilsen Knud

Kære Knud.

Svar: Metamedicin er ikke en form for medicin, men det er en ny måde at anskue sygdomme på. Det giver svar på spørgsmålet “Hvorfor bliver jeg syg”.  eller “Hvorfor har jeg denne sygdom”.  Så når du ved hvorfor du er blevet syg, så ved du også hvad du skal gøre for at kunne blive rask.

Tak for dit spørgsmål.

Venlig hilsen

Pia-Gerd Peitersen

2 kommentarer til “Er MetaMedicin noget nyt alternativt medicin?”

  • Kære Pia Gerd.
    Jeg bruger også Metamedicin, idet jeg har lært at anskue min angst, som en ubalance og lært at tage den ud af kroppen , kigge på den og heale den eller spørge hvad den vil mig? Altså arbejde med den og dermed fjerne den ved tankens kraft.
    Hilsen Inger Rieland Bendiksen

    Ja. Det er spændende hvad det kan gøre. Jeg bliver stadigvæk lige forundret over resultaterne.

    • Ja, det er altid fantastisk når Metamedicin har sin berettigelse. Jeg har selv stor glæde af det. Lige for tiden kører der jo nogle fantastiske udsendelser på DR2 der kun bekræfter tankens kraft.

Skriv en kommentar

Opslagstavlen

Healer du dine små og store traumer skaber du dig en ny, sundere, og mere fantastisk fremtid.

Intuitiv Healing:

I den senere tid har jeg har funderet over hvilke kurser jeg skulle tage for at udvikle mig dels som terapeut, dels som menneske dels hvilke redskaber der kunne supplere tankefeltterapien så jeg kan tilbyde dig det mest optimale forløb.
Jeg faldt over "Den Ny Tids Healing" udviklet af Marianne Lane.
Intuitiv Healing er healingsenergier der går ind og healer det du har brug for at få healet her og nu.
Intuitiv Healing består af Trilogien:Karmic Healing, Soul Power Healing, Human Healing. Hjertehealing samt healingsenergier som jeg har kompetancer fra fra tidligere udd.
Intuitiv Healing kan bruges sammen med Tankefeltterapi og HeartMath.
Det jeg nu kan tilbyde er:
Tankefeltterapi og Intuitiv Healing.
Tankefeltterapi og en af healingsenergierne fra Trilogien.
Trilogien af de healingsenergierne.
Tankefeltterapi
HeartMath og Intuitiv Healing.
HeartMath og Hjertehealing.

Jeg glæder mig til at sammensætte det rigtige med dig.