Foredrag / workshops
Slår dit tarmsystem knuder. D 30 maj 2016 kl 19.00 - 21.00 En spændende aften med foredrag og healing. Vil du vide mere om hvorfor dit tarmsystem slår knuder og hvilke følelser der ligger bag. Udover spændende viden får du Intuitiv healing der støtter dig i den proces du er i. Vil du vide mere er du velkommen til at gå ind på facebook gr Huset for METAsundhed.
Månedens råd

Der er to ting jeg for tiden har focus på.
Det ene er min vejrtrækning og åndedræt og hvilken betydning det har for min følelsesmæssige, psykiske og fysiske tilstand.
Jeg bruger Inner Balance og Heartmath til at få et bedre åndedræt.

Så er der mit immunforsvar som skal forbedres.
For at det skal forbedres skal mit tarmsystem forbedres. Her er jeg begyndt med at lave skønne drikke af Vand kefir. Det er en sund indvirkning på tarmsystemet.
Derudover er det vigtigt med en god base i kroppen. Her er natron et hit bare sørg for det er økologisk.

Til sidst er er den uundværlige kokosolie. både til maden, kroppen og tandbørstningen.

Hvad er TFT?

Jeg har hørt meget om tankefeltterapi.

Hvad kan jeg bruge det til?

Svar: Du kan bruge tankefeltterapi ( TFT) til at slippe dårlige mønstre som hindrer dig i at blive mere sund, få bedre livskvalitet og til få det du gerne vil have ud af livet.

Når du får TFT-terapi, får du samtidig en teknik, du kan bruge i enhver situation. “Du vil altid have en løsning ved hånden”

Med TFT får du mulighed for at få bearbejdet de chok og traumer, du har været udsatfor gennem livet og som er bestemmende for den du er i dag.

Tak for dit spørgsmål

Venlig hilsen

Pia-Gerd Peitersen

En kommentar til “Hvad er TFT?”

  • Kære læsere her.
    Jeg vil fortælle, at jeg har haft meget glæde af tankefelt terapi, som jeg fik hos Pia Rishøj i Ingstrup heroppe i det Nordjydske. Jeg fil 6 behandlinger og min angst og depresion , der var forårsaget af traumer lettede betydeligt. Jeg arbejder selv med det nu efter Lars Myginds DVD og ligeså efter de skemaer, jeg har fået af Pia Rishøj. Jeg vil aldrig betænke mig på at vælge det, hvis angst og depression vender tilbage engang. Det var traumer et sygt barnebarn ( misdannet) og et mistet barnebarn), en mand der fik hjertetilfælde og angst for at miste et barnebarn igen og posttraumatisk stress efter et hårdt arbejdsliv og en fyring.Ja så det var ikke i småtingsafdelingen. Hilsen Inger Rieland Bendiksen.
    PS: Jeg fik truxal en tid, dem kunne jeg ikek tåle, fik så Ciraplex og oveni disse lyrica, så gik det helt galt, jeg var på selvmordets rand. medicin kan jeg ikke tåle.

Skriv en kommentar

Opslagstavlen

Healer du dine små og store traumer skaber du dig en ny, sundere, og mere fantastisk fremtid.

Intuitiv Healing:

I den senere tid har jeg har funderet over hvilke kurser jeg skulle tage for at udvikle mig dels som terapeut, dels som menneske dels hvilke redskaber der kunne supplere tankefeltterapien så jeg kan tilbyde dig det mest optimale forløb.
Jeg faldt over "Den Ny Tids Healing" udviklet af Marianne Lane.
Intuitiv Healing er healingsenergier der går ind og healer det du har brug for at få healet her og nu.
Intuitiv Healing består af Trilogien:Karmic Healing, Soul Power Healing, Human Healing. Hjertehealing samt healingsenergier som jeg har kompetancer fra fra tidligere udd.
Intuitiv Healing kan bruges sammen med Tankefeltterapi og HeartMath.
Det jeg nu kan tilbyde er:
Tankefeltterapi og Intuitiv Healing.
Tankefeltterapi og en af healingsenergierne fra Trilogien.
Trilogien af de healingsenergierne.
Tankefeltterapi
HeartMath og Intuitiv Healing.
HeartMath og Hjertehealing.

Jeg glæder mig til at sammensætte det rigtige med dig.