Foredrag / workshops
Slår dit tarmsystem knuder. D 30 maj 2016 kl 19.00 - 21.00 En spændende aften med foredrag og healing. Vil du vide mere om hvorfor dit tarmsystem slår knuder og hvilke følelser der ligger bag. Udover spændende viden får du Intuitiv healing der støtter dig i den proces du er i. Vil du vide mere er du velkommen til at gå ind på facebook gr Huset for METAsundhed.
Månedens råd

Der er to ting jeg for tiden har focus på.
Det ene er min vejrtrækning og åndedræt og hvilken betydning det har for min følelsesmæssige, psykiske og fysiske tilstand.
Jeg bruger Inner Balance og Heartmath til at få et bedre åndedræt.

Så er der mit immunforsvar som skal forbedres.
For at det skal forbedres skal mit tarmsystem forbedres. Her er jeg begyndt med at lave skønne drikke af Vand kefir. Det er en sund indvirkning på tarmsystemet.
Derudover er det vigtigt med en god base i kroppen. Her er natron et hit bare sørg for det er økologisk.

Til sidst er er den uundværlige kokosolie. både til maden, kroppen og tandbørstningen.

Anbefaling

Det sidste halve år har jeg været i et behandlingsforløb hos Tankefeltterapeut Pia-Gerd Peitersen.

Gennem hele forløbet har jeg følt en enorm støtte og opbakning både undervejs og under sessionen, men også i tilfælde af evt. opfølgende spørgsmål der kunne opstå efterfølgende. Jeg har altid nydt godt af den rummelighed og overskud Pia-Gerd udviser. Dette har været en uundværlig hjælp og har gjort detmeget nemmere at navigere i mine følelsers vilde hav.

Jeg synes altid vi kommer i dybden med de emner jeg bringer på banen, og jeg kan mærke en markant ændring. Jeg går derfrafra en session med en følelse af at være opfyldt, i ro, nulstillet og klar til at møde verdenen.

En af de ting der for mig er meget værdifuldt i forbindelse med TFT og Pia-Gerd er, at jeg selv har et værktøj jeg kan bruge til at lindre evt. ubehag hvis der skulle dukke noget op i hverdagen. Pia-Gerd fungerer som min vejleder og hjælper mig skridt for skridt med at nå de mål jeg har sat mig.

Lotte.

Skriv en kommentar

Opslagstavlen

Healer du dine små og store traumer skaber du dig en ny, sundere, og mere fantastisk fremtid.

Intuitiv Healing:

I den senere tid har jeg har funderet over hvilke kurser jeg skulle tage for at udvikle mig dels som terapeut, dels som menneske dels hvilke redskaber der kunne supplere tankefeltterapien så jeg kan tilbyde dig det mest optimale forløb.
Jeg faldt over "Den Ny Tids Healing" udviklet af Marianne Lane.
Intuitiv Healing er healingsenergier der går ind og healer det du har brug for at få healet her og nu.
Intuitiv Healing består af Trilogien:Karmic Healing, Soul Power Healing, Human Healing. Hjertehealing samt healingsenergier som jeg har kompetancer fra fra tidligere udd.
Intuitiv Healing kan bruges sammen med Tankefeltterapi og HeartMath.
Det jeg nu kan tilbyde er:
Tankefeltterapi og Intuitiv Healing.
Tankefeltterapi og en af healingsenergierne fra Trilogien.
Trilogien af de healingsenergierne.
Tankefeltterapi
HeartMath og Intuitiv Healing.
HeartMath og Hjertehealing.

Jeg glæder mig til at sammensætte det rigtige med dig.