Foredrag / workshops
Slår dit tarmsystem knuder. D 30 maj 2016 kl 19.00 - 21.00 En spændende aften med foredrag og healing. Vil du vide mere om hvorfor dit tarmsystem slår knuder og hvilke følelser der ligger bag. Udover spændende viden får du Intuitiv healing der støtter dig i den proces du er i. Vil du vide mere er du velkommen til at gå ind på facebook gr Huset for METAsundhed.
Månedens råd

Der er to ting jeg for tiden har focus på.
Det ene er min vejrtrækning og åndedræt og hvilken betydning det har for min følelsesmæssige, psykiske og fysiske tilstand.
Jeg bruger Inner Balance og Heartmath til at få et bedre åndedræt.

Så er der mit immunforsvar som skal forbedres.
For at det skal forbedres skal mit tarmsystem forbedres. Her er jeg begyndt med at lave skønne drikke af Vand kefir. Det er en sund indvirkning på tarmsystemet.
Derudover er det vigtigt med en god base i kroppen. Her er natron et hit bare sørg for det er økologisk.

Til sidst er er den uundværlige kokosolie. både til maden, kroppen og tandbørstningen.

Klient udtalelse

Kort sagt, jeg har fået mit liv igen.

Forløbet med tankefeltterapi hos Pia-Gerd har vendt mit liv 180 grader. Jeg er på kort tid gået fra at leve en zombie tilværelse som udbrændt mor til at have ressourcer og lyst til livet. Jeg har fået 5 behandlinger over 2 mdr.

for 6 år siden havde jeg nogle traumatiske oplevelser, som ikke blev bearbejdet. Siden da har jeg lige så stille mistet mig selv og min personlighed. De fysiske kræfter forsvandt gradvist, men også evnen til at kunne planlægge, overskue en hverdag og udholde stimuli.  Hvor jeg brød sammen, hvis jeg ikke kendte dagens program. Jeg undgik larmende steder og at opholde mig i rum med mange mennesker. Jeg mistede ofte koncentration – Jeg forstod ikke, hvorfor denne forandring skete, og jeg kunne ikke genkende mig selv.

Det flimrede konstant i hjernen. Jeg kunne ikke tænke klart og overskue en almindelig hverdag. Jeg kunne ikke tage væk hjemmefra, da jeg var nødt til at få minimum 1 dagligt hvil. Simple opgaver som opvask var uoverskuelige. Min evne til at huske og problemløse var ligeledes hårdt ramt. Jeg mistede netværk og tilknytning til arbejdsmarkedet, og jeg mistede lysten til at leve trods jeg havde den mest betænksomme mand og en skøn dreng.

Efter den første gang hos Pia-Gerd, kiggede min mand flere gange undrende på mig.. Fra den ene dag til den anden blev jeg mig selv igen. Min dreng på 3 år blev, gladere, mere levende og mere selvstændig.

Jeg holdt for første gang i flere år en dejlig ferie i sommerhus sammen med familien. Vi kan nu tage på udflugter og steder hvor hvor der er mange mennesker. Jeg bliver dog stadig træt, men er ikke ødelagt i flere dage efter. Har lige deltaget i et uges kursus på fuld tid uden at få det dårligt. (Intet tilbagefald).

Jeg  kan udholde nærværs og tør igen indgå i de nære relationer. (Kan ogsånyde sex igen). Jeg kender mine grænser og kan nu øve mig i at sætte dem. Er langt mindre irritabel og kan med tålmodighed tackle min 3 årige søns raserianfald. Jeg formår at sætte de grænser han har brug for. Min hjerne er mere klar og jeg kan igen overskue komplekse ting. Jeg kan så småt multitaske igen. Dette indebærer, at jeg kan korrigere mine arbejdsstillinger i dagligdagen, så jeg ikke nedslides. Mit store sukkerforbrug  er indenfor den sidste uge reduceret kraftigt uden jeg har tænkt over det.

Jeg har desuden genfundet troen på, at jeg kommer til at klare et 30 timers job og komme ud af det offentlige system.

Kort sagt; jeg er blevet mig selv i en bedre udgave, da jeg nu tør stå ved mine følelser og jeg kan sætte de grænser, jeg har brug for. Mit selvværd er ved at blive etableret. Jeg tror igen på livet og vil det. Bedst af alt; hverdagen føles ikke længere som en kamp der bare skal overstået, fordi energien mangler.

Stine.

Skriv en kommentar

Opslagstavlen

Healer du dine små og store traumer skaber du dig en ny, sundere, og mere fantastisk fremtid.

Intuitiv Healing:

I den senere tid har jeg har funderet over hvilke kurser jeg skulle tage for at udvikle mig dels som terapeut, dels som menneske dels hvilke redskaber der kunne supplere tankefeltterapien så jeg kan tilbyde dig det mest optimale forløb.
Jeg faldt over "Den Ny Tids Healing" udviklet af Marianne Lane.
Intuitiv Healing er healingsenergier der går ind og healer det du har brug for at få healet her og nu.
Intuitiv Healing består af Trilogien:Karmic Healing, Soul Power Healing, Human Healing. Hjertehealing samt healingsenergier som jeg har kompetancer fra fra tidligere udd.
Intuitiv Healing kan bruges sammen med Tankefeltterapi og HeartMath.
Det jeg nu kan tilbyde er:
Tankefeltterapi og Intuitiv Healing.
Tankefeltterapi og en af healingsenergierne fra Trilogien.
Trilogien af de healingsenergierne.
Tankefeltterapi
HeartMath og Intuitiv Healing.
HeartMath og Hjertehealing.

Jeg glæder mig til at sammensætte det rigtige med dig.