Foredrag / workshops
Slår dit tarmsystem knuder. D 30 maj 2016 kl 19.00 - 21.00 En spændende aften med foredrag og healing. Vil du vide mere om hvorfor dit tarmsystem slår knuder og hvilke følelser der ligger bag. Udover spændende viden får du Intuitiv healing der støtter dig i den proces du er i. Vil du vide mere er du velkommen til at gå ind på facebook gr Huset for METAsundhed.
Månedens råd

Der er to ting jeg for tiden har focus på.
Det ene er min vejrtrækning og åndedræt og hvilken betydning det har for min følelsesmæssige, psykiske og fysiske tilstand.
Jeg bruger Inner Balance og Heartmath til at få et bedre åndedræt.

Så er der mit immunforsvar som skal forbedres.
For at det skal forbedres skal mit tarmsystem forbedres. Her er jeg begyndt med at lave skønne drikke af Vand kefir. Det er en sund indvirkning på tarmsystemet.
Derudover er det vigtigt med en god base i kroppen. Her er natron et hit bare sørg for det er økologisk.

Til sidst er er den uundværlige kokosolie. både til maden, kroppen og tandbørstningen.

Personlige erfaringer

Personlige erfaringer og oplevelser med Tankefeltterapi og MetaMedicin har haft stor indflydelse på mit valg.

Traumer fra barndom og undgom er blivet forløst og jeg har indset værdien i at hjælpe andre mennesker til at få det liv de oprigtigt ønsker og værdsætter.

For mig personligt har det betydet, at jeg har fået meget større selvværd, ændret min tilværelse, er sundere og har fået mere overskud. Jeg er kommet af med min allergi og har et sundt og stærkt helbred. Jeg har siden jeg var teenager lidt af migræne og kronisk hovedpine. Det har jeg behandlet med TFT og ikke haft et migræneanfald siden.

Mentalt har jeg ændret mit tankesæt. Jeg er ser nu muligheder istedet for begrænsninger. Jeg får mine ønsker opfyldt og drømme bliver gjort til virkelighed.

Jeg er hele tiden i gang med udvikling så livet har ændret sig fra “rimeligt til fantastisk”

“Jeg har valgt Tankefeltterapi Terapi og MetaMedicin fordi det er en effektivt powerterapi der er enkelt og som giver dyb mening”

Da jeg var 7 år fik jeg græsallergi for første gang, jeg var på ferie i Norge sammen med min familie og en dag vågnede jeg op med kløe og løbende næse. Siden har det hver sommer stået på med græsalleri. Løbende næse, kløe i øjnene og en uendelig træthed. Jeg har prøvet alt, piller, homøopati og alm. terapi. Intet hjalp.

Så sidste år (2009) lærte jeg tankefeltterapi, det hjalp. En hel dag gik jeg og bankede på punkterne mens jeg sgde den ene sætning efter den anden. Allergien forsvandt og har ikke været der siden.

Udfra et metamedicinsk synspunkt er allergi et seperationstraume, det gav mening, jeg var jo adskilt fra min dengang elskede hund. Så simpelt så enkelt.

Opslagstavlen

Healer du dine små og store traumer skaber du dig en ny, sundere, og mere fantastisk fremtid.

Intuitiv Healing:

I den senere tid har jeg har funderet over hvilke kurser jeg skulle tage for at udvikle mig dels som terapeut, dels som menneske dels hvilke redskaber der kunne supplere tankefeltterapien så jeg kan tilbyde dig det mest optimale forløb.
Jeg faldt over "Den Ny Tids Healing" udviklet af Marianne Lane.
Intuitiv Healing er healingsenergier der går ind og healer det du har brug for at få healet her og nu.
Intuitiv Healing består af Trilogien:Karmic Healing, Soul Power Healing, Human Healing. Hjertehealing samt healingsenergier som jeg har kompetancer fra fra tidligere udd.
Intuitiv Healing kan bruges sammen med Tankefeltterapi og HeartMath.
Det jeg nu kan tilbyde er:
Tankefeltterapi og Intuitiv Healing.
Tankefeltterapi og en af healingsenergierne fra Trilogien.
Trilogien af de healingsenergierne.
Tankefeltterapi
HeartMath og Intuitiv Healing.
HeartMath og Hjertehealing.

Jeg glæder mig til at sammensætte det rigtige med dig.