Foredrag / workshops
Slår dit tarmsystem knuder. D 30 maj 2016 kl 19.00 - 21.00 En spændende aften med foredrag og healing. Vil du vide mere om hvorfor dit tarmsystem slår knuder og hvilke følelser der ligger bag. Udover spændende viden får du Intuitiv healing der støtter dig i den proces du er i. Vil du vide mere er du velkommen til at gå ind på facebook gr Huset for METAsundhed.
Månedens råd

Der er to ting jeg for tiden har focus på.
Det ene er min vejrtrækning og åndedræt og hvilken betydning det har for min følelsesmæssige, psykiske og fysiske tilstand.
Jeg bruger Inner Balance og Heartmath til at få et bedre åndedræt.

Så er der mit immunforsvar som skal forbedres.
For at det skal forbedres skal mit tarmsystem forbedres. Her er jeg begyndt med at lave skønne drikke af Vand kefir. Det er en sund indvirkning på tarmsystemet.
Derudover er det vigtigt med en god base i kroppen. Her er natron et hit bare sørg for det er økologisk.

Til sidst er er den uundværlige kokosolie. både til maden, kroppen og tandbørstningen.

Min vej til glæde.

For ca 4 år siden begyndte  jeg en lang rejse der handlede om at opleve i livet. Først undersøgte jeg begrebet glæde, hvad er glæde? Hvad skulle jeg gøre for at opleve følelsen glæde – ikke bare en kortvarigt følelse, for den kendte jeg, næh det jeg gik efter var at vække en grundfølelse der er glæde og som er vedvarende og grundlæggende.

Jeg fik læst bøger af Tor Nørretranders der bl.a har skrevet bogen “Glæde”. Bøger skrebset af buddistiske munke . Jeg gik i kropsterapi, tog ttog en uddannelse i tankefeltterapi og det sidste jeg kastede mig over var peakstateterapi.

Det har været en lang rejse, til tider meget smertefuld, der skulle ryddes op i gamle traumer, jeg var nødt til selv at tage ansvar for min tilstand og det var til tider ikke det mest morsomme jeg har brugt min tid på.

I dag, i skrivende stund så oplevede jeg i går følelsen af glæde strømme i gennem mig. Det var som en flod der strømmede igennem hele min organismer, i alle mine celler. Der er intet der kan true den, den ligger nu som en integreret følelse og det er fantastisk.

Det har været den lange rejse værd.

Skriv en kommentar

Opslagstavlen

Healer du dine små og store traumer skaber du dig en ny, sundere, og mere fantastisk fremtid.

Intuitiv Healing:

I den senere tid har jeg har funderet over hvilke kurser jeg skulle tage for at udvikle mig dels som terapeut, dels som menneske dels hvilke redskaber der kunne supplere tankefeltterapien så jeg kan tilbyde dig det mest optimale forløb.
Jeg faldt over "Den Ny Tids Healing" udviklet af Marianne Lane.
Intuitiv Healing er healingsenergier der går ind og healer det du har brug for at få healet her og nu.
Intuitiv Healing består af Trilogien:Karmic Healing, Soul Power Healing, Human Healing. Hjertehealing samt healingsenergier som jeg har kompetancer fra fra tidligere udd.
Intuitiv Healing kan bruges sammen med Tankefeltterapi og HeartMath.
Det jeg nu kan tilbyde er:
Tankefeltterapi og Intuitiv Healing.
Tankefeltterapi og en af healingsenergierne fra Trilogien.
Trilogien af de healingsenergierne.
Tankefeltterapi
HeartMath og Intuitiv Healing.
HeartMath og Hjertehealing.

Jeg glæder mig til at sammensætte det rigtige med dig.