Foredrag / workshops
Slår dit tarmsystem knuder. D 30 maj 2016 kl 19.00 - 21.00 En spændende aften med foredrag og healing. Vil du vide mere om hvorfor dit tarmsystem slår knuder og hvilke følelser der ligger bag. Udover spændende viden får du Intuitiv healing der støtter dig i den proces du er i. Vil du vide mere er du velkommen til at gå ind på facebook gr Huset for METAsundhed.
Månedens råd

Der er to ting jeg for tiden har focus på.
Det ene er min vejrtrækning og åndedræt og hvilken betydning det har for min følelsesmæssige, psykiske og fysiske tilstand.
Jeg bruger Inner Balance og Heartmath til at få et bedre åndedræt.

Så er der mit immunforsvar som skal forbedres.
For at det skal forbedres skal mit tarmsystem forbedres. Her er jeg begyndt med at lave skønne drikke af Vand kefir. Det er en sund indvirkning på tarmsystemet.
Derudover er det vigtigt med en god base i kroppen. Her er natron et hit bare sørg for det er økologisk.

Til sidst er er den uundværlige kokosolie. både til maden, kroppen og tandbørstningen.

HeartMath

Certificeret Stress manegement coach ved HeartTeam Danmark.

HeartMath og “Inner Balance”

HeartMath er det nyeste skud på stammen indenfor Mindfulness og meditation. En teknologibaseret og målbar metode, der på ca 10 min om dagen bringer dig i en mental og følelsesmæssig balance.

HeartTeam Danmark fortæller: Når du er stresset, urolig, bange, ked af det eller ophidset bliver rytmen i dit hjerte uregelmæssig. Hjertet sender konstant signaler til hjernen via nervesystemet. Så snart hjernen opfanger disse urolige signaler, startes kroppens stresssignaler automatisk.

Når hjerterytmen HRV og derigennem kroppen bringes ud af balance, forsvinder din indre ro som dug for solen. Rytmen i vores hjerte og vores følelser og tanker hænger nemlig sammen. Når følelser og tanker ikke samarbejder, så mister vi evnen til at performe normalt.

Via teknologibaseret HeartMath meditation kan du træne dit hjerte til at holde en jævn og og ensartet rytme. Dermed finder du tilbage til din naturlige velvære.

Det er bl.a denne viden Team Danmark udnytter, når de mentaltræner deres topatleter.

HeartMath vinder også mere og mere indpas i skolerne til at træne urolige børn så de får forbedret deres indlæringsevne mv.

Forskning på HeartMath Instituttet igennem de sidste 30 år viser, at regelmæssig træning med HeartMath meditation har en positiv effekt på:

  • slippe dine traumer.
  • få styr på din angst.
  • mindre stress.
  • mere overblik.
  • mere glæde.
  • bedre håndtere stressede situationer.
  • give din krop bedre muligheder for at komme sig efter belastninger.
  • bedre hjerte og hjernefunktion.

 Ved hjælp fra  en avanceret teknologisk sensor og Appen”Inner Balance” træner du dit åndedræt til at blive mere harmonisk og dermed kommer du selv i en mere harmonisk tilstand hvor du giver din krop optimal mulighed for at:

Se endvidere på hjemmesiden for HeartMath instituttet.

 

Skriv en kommentar

Opslagstavlen

Healer du dine små og store traumer skaber du dig en ny, sundere, og mere fantastisk fremtid.

Intuitiv Healing:

I den senere tid har jeg har funderet over hvilke kurser jeg skulle tage for at udvikle mig dels som terapeut, dels som menneske dels hvilke redskaber der kunne supplere tankefeltterapien så jeg kan tilbyde dig det mest optimale forløb.
Jeg faldt over "Den Ny Tids Healing" udviklet af Marianne Lane.
Intuitiv Healing er healingsenergier der går ind og healer det du har brug for at få healet her og nu.
Intuitiv Healing består af Trilogien:Karmic Healing, Soul Power Healing, Human Healing. Hjertehealing samt healingsenergier som jeg har kompetancer fra fra tidligere udd.
Intuitiv Healing kan bruges sammen med Tankefeltterapi og HeartMath.
Det jeg nu kan tilbyde er:
Tankefeltterapi og Intuitiv Healing.
Tankefeltterapi og en af healingsenergierne fra Trilogien.
Trilogien af de healingsenergierne.
Tankefeltterapi
HeartMath og Intuitiv Healing.
HeartMath og Hjertehealing.

Jeg glæder mig til at sammensætte det rigtige med dig.